Tjejkväll

Jag blir lite arg på mig själv när jag är så här dålig på att uppdatera bloggen. Å andra sidan har man ju ett liv att leva också så det blir lite saker och ting man måste prioritera först. Hur som haver, är här nu och tänkte slänga in ett inlägg om vad jag och Nellie gjorde i onsdags. Jag blev nämligen inbjuden till en tjejkväll på NK och självklart bjöd jag med mig Nellie som kvinnligt sällskap. Det bjöds på vin och tilltugg, mycket exklusivt faktiskt. Som vanligt i de här trakterna kryllade det av Östermalmstanter åt alla håll och kanter men det gjorde mig ingenting, både jag och Nellie har bestämt oss för att bli exakt så när åren flyger iväg. Först i kön på alla trendiga events.
Ett ljusrosa läppstift fick den äran att följa med mig hem, riktigt nöjd är jag! Älskar verkligen färgen. En fin Coca Cola Light med en design av Marc Jacobs fick man också, den ska pryda mitt rum här hemma.

Har egentligen massvis att berätta om dagens utställning på Galleri Galaxy med klassen samt om jobbet som ställer ut på Stockholmsmässan men pallar inte ens börja tänka på vad jag ska skriva. Har stått och sett trevlig ut hela dagen och längtar efter att få lägga mig i sängen och sova ut de timmar jag måste ta igen. Så, sov gott.Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229