Senaste dagarna

​Bloggen har börjat damma här så jag kände att det var dags att knåpa ihop ett blogginlägg åt er.

De senaste dagarna har inte varit speciellt händelserika. I går fick jag och mannen ett sug att gå ut på en powerwalk vilket vi gjorde. En lång sådan. Båda var riktigt lökiga när vi kom hem, haha. Kändes dock väldigt skönt och behövligt! Det blir en och annan heldag hemma när man pendlar mellan sängen, toaletten och köket. Vi fick även avnjuta en otroligt vacker utsikt på promenaden vilket var mysigt.

I dag lunchade jag med Sofie på Falloumi. En favorit! Saga har fått en maträtt namngiven efter sig där. Så, gå dit och prova om ni inte har gjort det! Efter lunchen knatade vi runt lite på Södermalm innan vi vinkade av varandra. Victor övertalade därefter mig att köra på en repris så vi tog en powerwalk igen. Solen stekte på bra så jag tror att jag till och med fått lite färg.

Nu har lillen precis vaknat efter sin lilla nap så hon ska snart ha mat. Jag har faktiskt gjort en egen puré bestående av morötter, potatis, basilika, havregrädde och en gnutta rapsolja. Det återstår att se huruvida den går hem hos Saga. Hon är rätt kinkig när det kommer till mat.

Puss!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229