Pärlor och sammet

Ni hittar diademet HÄR.

Klickade hem denna i går. Blev kär direkt när jag såg den så jag kunde helt enkelt inte motstå en beställning. Nu får det dock bli en lång köppaus, denna månad har jag shoppat i mängder.

Annars då? Sitter i sängen och dricker mitt morgonkaffe med Saga intill mig som käkar på sina händer. Haha, det är något hon gör konstant numera. Även om man ger henne nappen så drar hon ut den själv och trycker in fingrarna i stället. I går så kikade vi på en lista om bebisens utveckling vid 4 månader och försökte bocka av det som Saga klarar av. Bland annat så "ska" dem kunna rulla åt båda sidorna, vilket vi har sett henne göra ett par gånger samt kunna greppa föremål, något vår lilla skapelse är expert på, haha. En och annan hårslinga har hon fått tag på. Listan var rätt lång men jag tycker ändå hon lärt sig mycket nu på sistone. Självklart är utvecklingen hos bebisar varierande så man kan ta detta med en nypa salt.

Jag har egentligen en tvättid i dag men jag pallar verkligen inte. Jag vill bara ta det lugnt här i sängen ett par timmar nu. Med det sagt så höres vi lite senare. Puss!

Gillar

Kommentarer