Operation?

Hej finaste ni!

Sorry för väldigt trög aktivitet här på bloggen. Denna ständiga tandvärk som inte vill ge med sig börjar göra mig galen. Läste om en eventuell utdragning av visdomstanden och alltså... man kommer gå i personlig konkurs efteråt. Hur kan tandvård vara så dyrt? Crazy. Jag har tandläkarskräck (förstår inte hur man inte kan ha det) och skulle det komma på tavlan att tanden måste ut så är det narkos som gäller. Narkosen kostar multum men jag kommer inte klara av det annars.

Från ett problem till ett annat. Jag har en så kallad hallux valgus som innebär att mina stortår pekar inåt mot de andra tårna vilket gör att det bildas en knöl på insidan av fötterna som trycker och skaver i skorna. Jag har bokat en läkartid för att eventuellt få en remiss och då operera foten. Man opererar inte båda på en och samma gång och för tillfället är det bara den ena som krånglar.

Livet är verkligen på topp! Saga gör så klart vardagen enklare och hon är min lilla glädjespridare. Förhoppningsvis så går dessa bekymmer över snart. Ska unna mig en klassisk massage senare i dag vilket med säkerhet kommer få mig betydligt mycket gladare! I kväll vankas det date night och det är mannens tur. Så, jag kanske kommer må lite bättre ändå.

Puss!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229