Nu kör vi@franberg

Okej. Den här uppdateringen tog priset. Jag har faktiskt känt ett riktigt sug efter bloggandet så jag bestämde mig nu när jag satt här i köket invirad i min rosa morgonrock att nu får det vara dags. Ni måste få hänga med i mitt fartfyllda liv.

I vanlig ordning börjar jag med att klaga på hur mycket jobb jag har för det är så sant som det är sagt. Jag jobbar dagarna i ända (har dock mycket mer ledig tid nu än innan). // Jag har haft ett par svängar till sjukhuset på grund av diverse saker, nu senast så tog min tumme stryk så fick åka in och låta dem göra en minioperation rakt framför mig vilket inte var det bästa jag varit med om. Går alltså på antibiotika just nu. // Jag ska till Berlin i början av min semester vilket är i juli och i oktober drar vi iväg till Gran Canaria. Gissa om jag längtar? Bara lite.

Yes, det var en enkel liten update om vad jag har haft för mig dessa veckor. Hoppas att ni har det bra och njuter av sommarvärmen. Om ni glömt vad värme innebär med tanke på vädertillståndet i Sverige för tillfället så kan ni klicka HÄR. Puss!

Gillar

Kommentarer