Natural productsHär har vi mina nya favoriter till håret! För ett tag sedan började jag med den omtalade balsammetoden och mitt hår har aldrig känts bättre. Mitt hår blir väldigt fettigt fort så det här med att tvätta med balsam har aldrig riktigt gått in i skallen på mig, jag trodde verkligen inte att håret skulle kunna bli rent av enbart balsam. Trots detta gav jag det ett försök och voilà! Är helt fast nu.

Hur som haver, jag har varit på jakt efter ett bra schampoo som man kan använda när man ska göra den "sista tvätten", Googla på balsammetoden så förstår ni vad jag menar. Hittade efter mycket letande denna "shampoo bar" från märket J.R. Liggett's som jag blev positivt överraskad av. En otroligt bra produkt! Man placerar tvålen på huvudet och gnuggar försiktigt runt den ett tag tills det blir tillräckligt mycket lödder som du sedan masserar in i hårbotten som vanligt. Håret känns extremt rent efteråt, så jag rekommenderar att använda en vårdande olja till topparna efteråt. Jag beställde hem en arganolja som jag använder efter varje tvätt.

Båda produkterna beställde jag från iHerb. Använd koden VWR832 så får ni $10 rabatt om ni handlar för mer än $40 eller $5 rabatt om ni handlar för mindre än det. Puss!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229