Min hudvårdsrutin just nu

Rengöring | Fuktkräm | Peeling

Jag har på den senaste tiden fått många komplimanger för min hy. Jag har dock alltid haft bra hud och får sällan finnar (bara för det lär väl en sådan dyka upp direkt) vilket jag självklart är överlycklig för.

För några veckor sedan var jag på min första ansiktsbehandling och syftet var främst att få en lugn stund och bara ha lite egentid nu när man ständigt har hand om en bebis. Hon som utförde ansiktsbehandlingen använde sig av produkter från ett ekologiskt varumärke kallat Voya. Jag hade aldrig hört talas om det innan men blev positivt överraskad över hur extremt bra krämerna fungerade på mig. Även om min hy är väldigt bra så är den riktigt, riktigt känslig så jag har fått spendera en slant på att hitta de rätta produkterna för mig. Äntligen har jag hittat några som jag älskar och verkligen kan rekommendera till andra.

Samtliga av Voyas produkter är ekologiska och veganska. De är något dyra men väl värda varenda krona. Det går att beställa hem till Sverige på deras hemsida så om ni inte redan har favoriter till ansiktet är detta varumärke värt ett försök!

Puss.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229