Krasslig och rawbollar

Hej tisdag! Vanligtvis innebär tisdag date night men mannen är i London på jobb så det blir inget med det. Får ha date med mig själv i stället! Han kommer hem i natt med (förhoppningsvis) presenter. Det var mitt krav eftersom vår middag inte blev av, hehe.

I dag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har varit hemma i princip dagen lång och väntat på en leverans som aldrig kom. Fick ett SMS att de försökt nå mig men inte fått något svar och att paketet då kommer levereras till ett postkontor som jag kan hämta ut i morgon. Alltså, va? Jag har varit hemma hela dagen och har inte fått något telefonsamtal från någon chaufför! Försökte genast ringa till deras kundtjänst men efter någon timme i telefonkön gav jag upp. Får hämta ut paketet i morgon då. Skitbolag... Det känns som att jag blivit krasslig igen, har en rejäl huvudvärk och är allmänt svag. Denna pakethistoria gjorde inte direkt humöret till det bättre.

Kände för att få lite frisk luft så jag tog barnvagnen till Ica och handlade lite dadlar. Väl hemma gjorde jag rawbollar som jag varit sugen på ett tag. Blev riktigt smarriga! Jag freestylar alltid så har inte ett direkt recept men de innehåller dadlar, fiberhavregryn, kakao, riven kokos, linfrön, havredryck och ett par vaniljdroppar. Så bra att ha i kylskåpet när sötsuget slår till.

Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka friskna till lite. Puss!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229