Boost your greensÄr det något jag stör mig på mer än svettluktande människor så är det trista sallader. Numera kan jag knappt beställa in en sallad när jag är ute och äter för att det veganska utbudet är väldigt litet. I princip får man i så fall en skål med salladsblad och några gurkskivor i. Just därför har jag börjat göra mina sallader hemma där jag själv kan få välja vad den ska innehålla.

Låt er inte luras av att grönsaker är grönsaker och frukt är frukt. Blanda på bara, det kommer garanterat att bli en succé! Välj ut era favoritgrönsaker och frukter och låt kreativiteten flöda. Glöm inte att vi ofta äter med våra ögon först. Servera maten med kärlek och lägg upp den vackert på tallriken.

Jag älskar att testa nya smaker och brukar variera mina salladsblandningar. Fikon, torkade bär, exotiska frukter och bönor är mina favoriter för tillfället. Eftersom jag inte äter kött måste jag få proteinet från något annat och då brukar jag använda mig av tofu som man kan köpa i vanliga livsmedelsaffärer.

Hoppas att era sallader blir lite färggladare nu! Puss!

Gillar

Kommentarer