Äta konstant

Min fina chiapudding från Mahalo. Körde på en Kombucha till.

Sen uppdatering i dag. Har haft fullt upp! Vi har precis flyttat till nya kontorslokaler på jobbet så det var lite pyssel med det. Otroligt fina lokaler men (ett viktigt men) ventilationen är inte riktigt färdigställd så det är något tropiskt klimat där för tillfället. Jag som bär på en extra person har klagat konstant hela dagen. Senare levererades en stor bordsfläkt till min plats så att jag ska hålla tyst ett litet tag i alla fall.

Efter jobbet åkte jag och fikade med Nellie som hade mycket på hjärtat. Vi måste ses oftare för att undvika dessa glapp, man måste nästan lista det man ska berätta för varandra. Efteråt kikade vi på lite bebiskläder i vanlig ordning innan det var dags att åka åt varsitt håll.

Nu har jag parkerat i sängen. Åt en bit kladdkaka som är helt sockerfri och vegansk så klart. Sedan har jag inte använt något gluten, men klarar att äta det annars. Supernyttig med andra ord och mycket gott till kvällsteet. Skippade dock teet.

Sedan jag blev gravid så äter jag konstant. Det kan vara alltifrån gurkstavar till smörgåsar. Något litet måste jag äta någon gång i timmen. Vill inte påstå att jag har gått upp speciellt mycket, mer än bebismagen. Inte för att jag bryr mig men det skulle vara intressant att veta var allt jag trycker i mig hamnar. Måste vara mitt Youtubetittande i soffan som gör susen.

Klockan är redan för mycket. Vi hörs i morgon i stället. Pussar!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229