A better you
Från Google.

Har varit vegetarian på heltid nu och har nog aldrig mått så bra som jag gör i dagsläget. Inget sug efter kött över huvud taget. Då jag har haft denna typ av livsstil i åtanke flera månader så känns det riktigt bra att jag äntligen gjort något av det. Som det ser ut nu så kommer jag aldrig att återgå till kött igen, känns inte nödvändigt alls och det gynnar inte mig på något sätt.

Varför blev jag vegetarian då? Dels är det för att köttindustrin är vidrig och bara tanken på hur djuren behandlas gör att det vänder sig i magen. Dels är det helt enkelt för att jag mår bättre i kropp och själ. Hälsan prioriterar jag väldigt högt här i livet vilket gör att jag nästan alltid har valt det nyttigare alternativet. Sedan har kosten mycket att göra med utsidan av kroppen såsom hy, hår och naglar.

Visst har djur känslor precis som människor, ingen tvekan om saken. Varför ska de då behandlas som skräp? Vegetarism är något alla borde tänka på. Varje gång vi köper en köttbit bidrar vi till den motbjudande köttindustrin, till vilket pris? Tänk rätt, go veggie!

Gillar

Kommentarer